Attraktivt og sentralt kontorlokale i KD4

Lyst kontorlokale med god standard og solide kvaliteter til leie i KD4. Attraktiv beliggenhet i sentrum av Kokstad.
Lokalene er i dag innredet med cellekontor, flere møterom, samt et åpent rom på 100 kvm.
Mulighet for tilrettelegging/innredning ut fra leietakers behov for  kontor/åpent landskap/møterom etc. Bygget er meget fleksibelt i forhold til ombygging.
Betjent kantine for leietakere, der det tilbys varmretter flere dager i uken.  I tilknytning til kantinen er et møterom /klasserom, som kan benyttes etter avtale. Adgang til moderne garderobe med dusj-fasiliteter og garderobeskap.
Bygget har leietakere som Amitec, InControl, Westec, Bilfinger, Dovre Group, Telering med flere.
Dagens bygg er på totalt 4000 kvm. Det er planlagt nytt næringsbygg på nabotomten på 13.000 kvm, som vil gi gode muligheter for utvidelse av areal om det er aktuelt.

KD4 har en meget sentral beliggenhet “i hjertet” av Kokstad, vis a vis Hansa, med et par minutters kjøring til Bergen Lufthavn. Butikker, spisesteder, bensinstasjon og hotell i gangavstand.
KD4 har vært et sentralt bygg innen næring og handel i flere tiår.
Området har et allsidig næringsliv med olje og gass, høyteknologi, leverandørbedrifter, industri, bilrelaterte virksomheter og varehandel.
Meget gode profileringsmuligheter mot Kokstadveien.

KD4 har nytt ventilasjonsanlegg med kjøling. Adgangskortsystem, kameraovervåkning og skallsikring.  Fiber og godt utbygd infrastruktur på bygget. Mulighet for «mørk fiber» og 500 Mbps linje.  Godt tilrettelagt for IT-virksomhet.
Ta kontakt for visning og ytterligere informasjon:
Elisabeth Pamer tlf. 46682832

 

DSC_7924-600